dilluns, 13 de desembre del 2021

Núria Naval presenta l'àlbum il·lustrat 'Els amics' al Centre de Lectura de Reus

Crònica de la presentació del conte per a infants Els amics (Llibres Parcir, 2021), de la Reusenca de Lletres Núria Naval, il·lustrat per la seva mare, Núria Bonet. Els dibuixos originals es van exposar a les parets de la sala Hortensi Güell, del Centre de Lectura de Reus, on va tenir lloc l'acte (11-XII-2021).

Fotografies: Carola Ribas i Daniel Roig

La sessió va començar amb un contacontes molt especial, ja que va ser interpretat per l’autora i els seus tres fills. Després, la Fina Masdéu va aportar la seva visió analítica del conte i, com sempre, va estar molt encertada: va destacar i comentar aspectes del text dels quals diu l’autora que ni tan sols s’havia adonat. A continuació, la Núria Naval va parlar sobre la creativitat i com neixen les idees per als contes, a partir de la seva experiència. I per acabar es va projectar un petit vídeo de l’Ignasi Blanch, professor d’il·lustració de la Núria Bonet aquests dos darrers anys, comentant les il·lustracions d'El amics.
Tot plegat un acte molt entretingut, afable i familiar, amb la presència entre el públic d'un bon grup de Reusenques de Lletres.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada