divendres, 15 de març del 2013

L’univers líric. I amb ulls d’infantAhir es va celebrar la sessió literària L’univers líric. I amb ulls d’infant amb la participació de les escriptores Maria Cabré de Calderó, Montse Farrés, Aràntzazu Fonts Pallach, Lena Paüls, Agnès Toda i M. Dolors Vallverdú.

Durant la sessió, Lena Paüls ens va fer reflexionar sobre el que era i no era la literatura infantil; és a dir, la literatura per a infants. Les poetes Aràntzazu Fonts, Montse Farrés, M. Dolors Vallverdú i Maria Cabré ens van parlar de la seva obra, però també ens van descobrir aspectes personals que envolten el seu procés creatiu. L'Agnès Toda va contextualitzar la trajectòria poètica d'aquestes escriptores, començant per Maria Cabré i la seva poesia de postguerra. També va ens va explicar el projecte en què està treballant: un estudi històrico-literari situat en la història recent de Reus i els seus voltants.
L'acte, que a alguns assistents se'ls va fer curt, va acabar a les nou del vespre.

La nostra felicitació per a totes elles!


De dreta a esquerra:
Montse Farrés, Aràntzazu Fonts Pallach, Agnès Toda, M. Dolors Vallverdú, Maria Cabré de Calderó i Lena Paüls.La propera sessió de Lletres reusenques. Reusenques de lletres serà:

Gust i disgust d’escriure
Data: dijous, 4 d’abril de 2013
Hora: 2/4 de 8 del vespre
Lloc: Casal de les dones
Amb la participació de les escriptores: Natàlia Borbonès, Anna Figueras, Txell Granados, Marta Magrinyà,  Isabel Olesti i Mariona Quadrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada