dilluns, 15 de juny del 2015

Victòria Rodrigo, premi Arnau de Palomar 2015

Victòria Rodrigo i Josep M. Barraso, guardonats <br>
amb el premi de narrativa breu Arnau de Palomar
Casa de Cultura Antoni Gaudí de Riudoms, 5-6-2015

Victòria Rodrigo, bibliotecària i coordinadora de Reusenques de Lletres, es consolida cada cop més com a escriptora amb obra guardonada. Aquest cop el reconeixement li arriba pel recull Tres gotes, amb el XXV premi de narrativa breu Arnau de Palomar, de Riudoms, fent coautoria amb Josep M. Barraso, el seu marit. Segons diu, "hi ha una creació pròpia i una altra de compartida: comentaris, aportacions, propostes. El resultats són petites peces d’un puzle literari que acaben encaixant".

Tres gotes és un diminut gotim per on passegen
angoixes, desitjos, sentiments i, per sobre de tot, 
moltes emocions.

Obro els ulls. Me’ls noto enrogits. Mentre palpejo esbojarrat la tauleta de nit intento esbrinar per quina raó no s’ha posat una melodia més suau per despertar-se. Alguna cosa del Chillout que li vaig passar fa unes setmanes o el mateix Adaggio d’Albinoni a un volum decent. I encara més, per què collons es posa una alarma si es lleva una hora abans de que ressoni? L’ansietat i el palpeig embogit a la tauleta de nit per fer callar l’andròmina em fa llençar a terra el mòbil i per suposat, la piràmide de llibres, el rellotge despertador de leds vermells i com no?.... el got d’aigua ple a vessar.

VICTÒRIA RODRIGO i JOSEP M. BARRASO.
Ella (fragment), del recull Tres gotes.
 

http://reusdigital.cat/noticies/tendencies/victoria-rodrigo-i-josep-m-barraso-guanyen-el-premi-de-narrativa-breu-arnau-de
Cliqueu la imatge per accedir a la notícia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada