divendres, 5 d’abril del 2013

Recull fotogràfic de la sessió: Gust i disgust d'escriure


Ahir, al Casal de les Dones, les escriptores Natàlia Borbonès, Anna Figueras, Txell Granados, Marta Magrinyà, Isabel Olesti i Mariona Quadrada ens van explicar el gust i el disgust que els  suposa escriure.
L’acte va ser presentat per la Regidora Àngels Tello, i la cloenda va anar a càrrec del Delegat territorial de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs.
La sessió va resultar molt amena i molt interessant, perquè les escriptores van explicar, amb gràcia i sinceritat, algunes de les interioritats del seu procés creatiu.
En acabar la sessió va ser molta la gent que les va felicitar.
Moltes felicitats, escriptores ! 




Per ordre de dreta a esquerra: Marta Magrinyà, Mariona Quadrada, Isabel Olesti, Natàlia Borbonès, Txell Granados i Anna Figueras.

La propera sessió:
Reus literari
Data: dijous, 11 d’abril de 2013
Hora: 2/4 de 8 del vespre
Lloc: Centre de Lectura
Amb la participació de les escriptores: M. Lluïsa Amorós, Fina Masdéu, Marta Molas i Carme Puyol (i la lectura de textos d’Antònia Abelló); també hi col·labora l'artista plàstica Fina Veciana.





1 comentari:

  1. En el seu dia vaig deixar al facebook, un comentari referent a la entrada del bloc "Gust i disgust d'escriure". Per misteris informàtics (que no intento entendre) ha desaparegut.
    I com que he anat seguint les jornades, cada una enriquidora en el seu context, no vull pas passar per alt aquesta que, si bé no recordo exactament el que vaig comentar, sí què l'essència que em van deixar les autores va ser d'una espontaneïtat i frescura que s'encomanava, d'un acte que em va fer tornar a casa amb il·lusions renovades.

    ResponElimina