dimecres, 8 de novembre del 2023

Notícies de Reusenques de Lletres: l'activitat literària no s'atura!

Monika Escuer ha estat finalista del II Concurs de poesia d'Alfara del Patriarca (Horta Nord, País Valencià) amb el poema El temps, una mala conjugació. El llibre que recull els treballs s'ha presentat en un recital a càrrec dels guardonats i música en directe. 

Un altre poema de Monika Escuer, Les roses que no seran, ha estat musicat per Fernando Mestres i inclòs al disc 'Moncor' 2023, al costat de poemes de Miquel Martí i Pol, Joan Margarit i Jesús M. Tibau, entre d'altres autors. S'ha presentat a la Fundació Jaume I, de Cornudella del Montsant. Interpreta els temes Elena Zelaya, professora de música i cantant d'òpera de Costa Rica.


***



Carme Andrade ha estat finalista
del Premi de Poesia Xavier Casp,
de Carlet (la Ribera Alta),
pel recull de poemes 
Mutacions

La realitat es succeeix en contínua transformació com en un tipus d’escriptura inacabada i alhora eterna. Un objecte et remet a una vivència, de la vivència al poema, del poema a la ficció, de la ficció a unes notes a peu de pàgina que alhora et condueixen a un altre pensament o objecte i així aniríem enfilant una literatura orgànica en xarxa, vital, en contínua transformació.

 

*** 


Uns contes de les Reusenques de Lletres Gisela Alcón (Pell d'àngel) i Romana Ribé (Geranis) han estat seleccionats entre els 262 contes que han concursat en la convocatòria de #ContesNúvol2023. Els dos contes s'han publicat aquest estiu a «Núvol. Diari digital de cultura en català»
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada