Presentació del llibre a la Fira de l'Oli, de Reus |
El llibre, publicat per Silva Editorial, de Tarragona, és una original combinació de literatura, fotografia i receptes de cuina amb aroma tradicional que ens transporta a un passat no gaire llunyà.
La història que ha escrit la Reusenca de Lletres Gisela Alcón està ambientada al Baix Camp, el 1900, i relata un any de la vida de donya Maria, en paral·lel al cicle de l'olivera. La fotografia de la coberta del llibre és de Maria Poch Constantí (El Vendrell 1903-1993), àvia materna de la Gisela, però la història que s'hi explica és ficció. La Glòria Mohedano ha triat delicioses receptes de cuina per a cada estació de l'any, i el Mateu Salvat ha fet les fotografies creatives i delicades que no deixen indiferent a ningú.
«Diari de Tarragona», 28-2-2022 Cliqueu la imatge per llegir l'article |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada