dimecres, 25 de novembre del 2015

Citacions de 'Bibliorelats', un bon material per a la lectura dramatitzada

Cliqueu la imatge per descarregar les citacions

Triar és opinar. El bibliorelataire Oriol Solà i Prat opina tot oferint-nos una selecció de citacions de Bibliorelats (Arola Editors, 2015). Amb aquesta tria personal es va consolidant la idea que aquest llibre col·lectiu conté bon material per a la lectura dramatitzada.

El precedent es troba en  la presentació de Bibliorelats a Reus (vegeu-ne la crònica), on diferents autors van triar fragments de textos propis per ser llegits en veu alta en una performance que va sorprendre el públic que havia vingut a acompanyar-nos.

Desitgem que aquestes citacions siguin un estímul per llegir el llibre sencer perquè, com diu George Perec, a La vida manual d'ús, «no són els elements els qui determinen el conjunt sinó el conjunt el qui determina els elements: el coneixement del tot i de les seves lleis, del conjunt i de la seva estructura, no podria deduir-se del coneixement separat de les parts que el componen». Us convidem a llegir Bibliorelats, llapis en mà, tot imaginant-vos que allò que subratlleu es materializarà en sons. ¿Qui s'hi apunta?

REUSENQUES DE LLETRES
Preàmbul a Bibliorelats: citacions


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada