dimarts, 7 de març del 2023

Les Reusenques de Lletres celebrem els 10 anys (crònica visual)

10 anys s'han de celebrar com cal!

El convit a la inauguració de l'exposició també és un convit a brindar, tots plegats, per aquests deu anys plens d'experiències literàries, d'afectes i de complicitats.

Casal de de les Dones, 6 de març, a les 6 de la tarda.

Foto de grup amb Reusenques de Lletres i molta de la gent que ens acompanya, al voltant del pastís d'aniversari per celebrar els 10 anys.


La Victòria Rodrigo obre l'acte explicant com va néixer Reusenques de Lletres i la seva la trajectòria: els llibres publicats, les activitats realitzades i les col·laboracions amb entitats i institucions. 
 
Tot seguit, la Fina Masdéu incideix en les complicitats que s'han generat al llarg d'aquests deu anys i fa un agraïment a tothom qui ha participat, d'una manera o altra, amb Reusenques. 
 
Després és el torn de les autoritats presents a l'acte. A la foto: l'alcalde Carles Pellicer.
 
Els cinc roll-ups de l'exposició.
 
Un agraïment especial per a l'autora del cartell del desè aniversari: la il·lustradora Teresa Llorach (que no és la primera vegada que col·labora amb Reusenques).
 
En acabar els parlaments, sessió de lectura i música. Carme Simó, Carme Andrade i Pilar López llegeixen fragments de diversos textos dels llibres publicats per Reusenques. Al violí, Céline Balensi, amb Berceuse de Gabriel Fauré, Op. 16; double de la Partita 1 de Bach i allegro assai de la Sonata 3 de Bach.
 
El públic, amatent a les explicacions i les lectures.
 
I, finalment, el brindis i el pastís posen el colofó a una commemoració que deixa molt bon gust de boca a tothom (en tots els sentits).
 

*

Fotografies:

Carme Andrade  |  Pilar de los Hielos
Gerard Martí  |  Ció Munté  |  Lena Paüls
Empar Pont  |  Clara Rivas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada