dijous, 26 de maig del 2022

Àurea Bellera presenta la novel·la 'L'home i el mirall'


Haka Books, 2022
L'home i el mirall es basa en dos relats paral·lels que acaben confluint: el d’una dona obsedida per hipotètics records d’una vida passada, i el d’un jove jueu de Praga d’abans de l’ocupació alemanya. Això teixeix una misteriosa narració en què passat i present s’entrellacen en un joc de correspondències, tot posant de manifest la nostra pròpia vulnerabilitat individual enfront del destí col·lectiu i la necessitat d’una mirada empàtica envers l’altre.

Presentació a càrrec de l'autora i de Fina Masdéu.
Llibreria Galatea, Reus, 25-5-2022
El llibreter Joan Peñas va donar el tret de sortida a l'acte. Seguidament, Fina Masdéu, després de fer un repàs a la biografia i a la trajectòria literària i artística d’Àurea Bellera, va exercir de conductora. Així doncs, a través d’un joc amè de preguntes i respostes, es van anar desgranant alguns secrets de la novel.la, la seva gestació i la seva arquitectura interior. El públic, molt atent a les explicacions de l’autora, va intervenir amb entusiasme, aportant a la presentació una indiscutible frescor.
L’esdeveniment es va cloure amb l’habitual signatura de llibres i el suggeriment espontani per part dels assistents de fer, d'aquí a uns mesos, un club de lectura al voltant de l’obra.

*

Article de Marc Busquets Obré. «Reusdigital», 21-5-2022
 
*
Article de Silvia Fornós. «Diari de Tarragona», 24-5-2022
 
*
Article de Carme Andrade a «La casa del racó», 8-6-2022


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada