divendres, 16 d’abril del 2021

Crònica gràfica de la presentació del llibre 'bReus i eròtiques'

Vam presentar bReus i eròtiques al Casal de les Dones (15 d'abril) en dos torns, perquè les restriccions d'aforament a causa de la COVID-19 no permetien més d'una trentena de persones a la sala. En totes dues sessions vam fer el ple, i es va quedar gent fora. Agraïm tant el públic que ens va acompanyar com el qui no va poder fer-ho, però ens va donar suport i va mostrar-se comprensiu amb les normes que calia aplicar.
També reiterem el nostre agraïment al Casal de les Dones, que sempre ens acull amb els braços oberts; a la regidora Montserrat Flores, que ens va dedicar unes paraules ben encoratjadores i plenes d'afecte; al regidor Daniel Recasens, que ens va acompanyar en el primer torn; a Arola Editors per confiar una vegada més en nosaltres, i a l'Empar Pont per avenir-se des del primer moment a fer la presentació d'aquest nou projecte.

Presentació del llibre, a càrrec d'Empar Pont

Autores que participen al llibre bReus i eròtiques: Gisela Alcón, Àurea Bellera, Meritxell Blay, Fina Grau, Pilar de los Hielos, Pilar López, Fina Masdéu, Ció Munté, Núria Naval, Romana Ribé, Victòria Rodrigo, Carme Simó i M. Dolors Vallverdú. Pròleg d'Empar Pont. Epíleg estudi d'Isabel Martínez

 Imatge de la coberta: 'Zipper 02' d'Àurea Bellera. Fotografia: Azul Foto art

 
*
 
Fotografies:
 Gisela Alcón, Josep M. Barraso, Àurea Bellera, 
Pilar de los Hielos, Núria Olesti, Lena Paüls,
 Empar Pont i Daniel Recasens.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada