dilluns, 8 de març del 2021

Les Reusenques i el 8-M, Dia Internacional de les Dones

Som dones cada dia; tanmateix, cadascuna de nosaltres participa, a la seva manera, en la commemoració del 8-M.

 
Vídeo de Canal Reus amb motiu del 8M - www.canalreustv.cat
Música: "I Tu, Sols Tu" d'El Diluvi
 
Així, les Reusenques de Lletres Gisela Alcón, Pilar López, Pilar de los Hielos i Empar Pont s'han posat a disposició de les càmeres de Canal Reus TV per enregistrar aquest vídeo commemoratiu del Dia Internacional de les Dones 2021. S'emetrà durant tot el dia, a diferents hores. 
 

Una altra Reusenca de Lletres, la periodista Isabel Martínez, fa una conferència al Centre de Lectura de Reus: «Una història (des)coneguda. El Centre de Lectura amb ulleres de color lila».  [Vídeo de la conferència: https://youtu.be/bZGg4Y6dNo0]

«Aprofitant el proper 8-M, és un bon moment de revisitar la nostra pròpia biblioteca i parar atenció a les col·leccions relacionades amb la dona o d'autores femenines. En el camp local, el col·lectiu Reusenques de Lletres és una opció molt recomanable per conèixer autores actuals que escriuen en gèneres diversos (assaig, conte, poesia...). Els que encara no hagin tastat cap obra del col·lectiu poden començar amb el primer volum, 'Lletres reusenques. Reusenques de lletres' (2013), com a introducció a la mitja dotzena editades.

I col·laborem en lectures de textos i de manifestos, i fem visibles les nostres reivindicacions i les nostres condicions. Conscients que cada dia és 8-M.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada