dilluns, 1 de febrer del 2021

Carme Andrade ha participat amb un poema a la campanya «Cridem Prou, aparadors contra la violència masclista»

La Reusenca de Lletres Carme Andrade ha escrit "M'hi sé", un poema vigorós d'afirmació femenina i d'empoderament que ens repta a posicionar-nos davant del món.  Ha estat exposat a dos establiments dels seixanta-cinc adherits a la campanya «Cridem Prou», per fer visible la violència de gènere. 
 
© Teresa Llorach
El poema ha estat tractat com una imatge més de la setantena d'artistes que han exposat als aparadors obres relacionades amb el tema, algunes de les quals pintades directament als vidres. Posteriorment, una rèplica de cada peça s'ha imprès en format postal, per vendre als mateixos establiments.

© Ester Ferrando
Les peces originals han estat cedides a l'organització per a una posterior subhasta que tindrà lloc quan no hi hagi restriccions d'aforament per la pandèmia. Els beneficis de tot plegat es destinaran a l'associació Lligam Dona que ajuda dones maltractades en situació d'exclusió social.

La campanya ha estat organitzada per Comerç Solidari de Reus en col·laboració amb la Unió de Botiguers de Reus, amb motiu del 25N-Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

Ester Ferrando i Alina Ballester pintant als aparadors.
Fotos: Raquel @pasdutoutencore


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada