dimecres, 12 de juny de 2019

Les Reusenques a les portes de l'estiu

Com és habitual, el Casal de les Dones ha estat l'espai on les Reusenques  de Lletres hem celebrat la reunió per fer balanç de la temporada que ara es clou i, també, per avançar en noves idees i nous projectes.
Estem satisfetes: enguany hem publicat el nostre sisè llibre -"Veus" (Arola Editors)-, hem continuat programant la "Ruta dels 14 vermuts", hem estat una vegada més a la festa de les "Flors solidàries", hem participat en trobades i tertúlies literàries —no només a Reus, sinó també a Tarragona—, ens han entrevistat en diversos mitjans, unes quantes Reusenques han vist editada obra pròpia —individual—, algunes més han obtingut premis i reconeixements en certàmens literaris, hem ampliat la llista de noms que volen col·laborar amb nosaltres... I ens han concedit el premi Imprescindibles 2018 en l'àmbit de cultura!!
Tot plegat, ens estimula a continuar, mantenint el nostre tarannà obert i conseqüent amb les possibilitats i els suports que tenim a l'abast.
I ja us avancem que la propera acció serà el dissabte 13 de juliol, a l'hora del vermut, a les Festes del Barri del Carme. Us en donarem més detalls aviat!
No hi vam poder ser totes, però vam fer un bon grupet!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada