dimarts, 23 d’abril del 2019

'Veus', set relats amb banda sonora

Veus, sisè llibre de relats de Reusenques de Lletres, compta amb la banda sonora de set cançons interpretades per dones que recorren els catorze relats interrelacionats de dos en dos.
 
La música sobrevola els escenaris, embolcallant-los. Una peculiaritat que, sens dubte, estimularà l'interès de qualsevol persona que estima la música i la literatura, ja que les cançons revesteixen les trames, hi aporten matisos i complementen l'atmosfera de veus que s'entremesclen.
Fina Masdéu i Victòria Rodrigo, 'Preludi' de Veus
 
 
Black Velvet, okupa i lladre, monòlegs suposadament enregistrats en una bústia de veu, escrits per la Romana Ribé i Lena Paüls, hi sona de fons la cançó Black Velvet de la canadenca Alannah Myles.

 
This woman work, de Kate Busch, al relat Tot el que hauríem pogut dir i mai no vam dir..., carta de la Ció Munté, analitzada des de la perspectiva feminista per Carme Andrade.
 
 
Simply Falling, de Iyeoka, al relat Simplement enamorada de Núria Naval i Gisela Alcón.
   
 
Because the night, de Patti Smith, a Necessito entendre-ho, de M. Pilar López i M. Dolors Vallverdú.
  
 
 
A Paradís obscur, dues cartes de Marina Barraso i Meritxell Blay, hi ressona Dark Paradise, de Lana del Rey.

 

El relat Sense un perquè, recorre al títol de Nada, Senza un perché, del dietari escrit per Victòria Rodrigo i de la resposta per via del correu electrònic de Carme Puyol.


I Dolores O'Riordan canta Ordinari Day en les narracions epistolars de No et defraudaré, que han escrit Fina Masdéu i Fina Grau.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada