divendres, 21 de desembre del 2018

Som un dels 10 Imprescindibles. Voteu-nos per a l'Imprescindible 2018!

Ens han concedit un dels Imprescindible de l'Any 2018
en la categoria Cultural.

Dels 10 Imprescindibles, en sortirà l'Imprescindible;
i per això demanem el vostre vot.
Aquí, ara mateix, si voleu:

www.elsimprescindibles-canalreustv.cat.

Com es podrà votar per l’Imprescindible de l’Any 2018? 
La ciutadania podrà triar entre els 10 Imprescindibles des d'avui divendres dia 21 de desembre fins al 5 de gener a les urnes que s’instal·laran als Mercats de Reus, (Central, Carrilet i Marxants) per un costat, i fins al 13 de gener de manera virtual al web  de Canal Reus TV

Les votacions, al web i als mercats tenen recompensa
 Entre els participants se sortejaran diferents premis. Els votants que dipositin el vot a les urnes dels mercats optaran a 2 lots de productes Miró, un sopar per a dues persones, un lot de productes de bellesa, una experiència per a dues persones a la Vinícola de Nulles. Entre els votants a nivell digital se sortejaran 2 lots de productes Adernats, 1 tauleta de 10 polzades, un lot de productes de bellesa i una experiència per a dues persones a la Vínicola de Nulles.


Reusenques de Lletres
Qui som i per què som?

L'objectiu primer de Reusenques de Lletres, com a amants i especialistes de la literatura i les humanitats, és ser una plataforma estable per donar visibilitat a les dones escriptores vinculades a la nostra ciutat. Intentem traçar un bon camí, ple de projectes, i una prova evident n'és el gran nombre de Reusenques que, a partir de la col·laboració amb nosaltres, s'han animat a avançar pel seu compte —ja sigui col·lectivament o individualment.
També tenim com a objectius, a més de l'edició de llibres —que és un bon recurs per donar-nos a conèixer—, reivindicar el paper de les escriptores reusenques del passat —la majoria desconegudes o silenciades— i generar activitats diverses enfocades a la divulgació de la literatura: tallers, conferències, debats, lectures, contes en escoles i centres cívics, una ruta del vermut... Tot plegat, sense perdre de vista que Reus i el Baix Camp esdevenen els paisatges literaris dels nostres textos.

CLIQUEU LA IMATGE I VOTEU-NOS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada