dissabte, 28 d’octubre de 2017

Vilaencantament

Contentes, satisfetes, entusiasmades! Així estem les Reusenques de Lletres després de l'èxit de dijous passat: per l'excel·lent presentació del llibre a càrrec de la mestra Cori Bach, amb unes paraules plenes de sensibilitat i afabilitat; per l'amena lectura de fragments del llibre realitzada per l'Estel, l'Antònia i la Meritxell; pel caliu del nombrós públic assistent; per la magnífica edició realitzada per Arola; i per les expressions d'il·lusió i de satisfacció de les autores i dels il·lustradors. Tot plegat va aconseguir que el clima dels contes es traslladés a la sala del Casal de les Dones i que ens sentíssim plenament VILAENCANTADES I VILAENCANTATS!

Vet aquí unes quantes imatges de la presentació (fotografies de M. Dolors Sardà, Conxi Aineto i Josep M. Aran):
D'esquerra a dreta: Montserrat Flores (Regidora de Participació, Ciutadania i Transparència), Cori Bach (mestra, fundadora de l'Escola Montsant), i Fina Masdéu (coordinadora de Reusenques de Lletres).

Des de l'esquerra: Victòria Rodrigo, Montserrat Flores, Cori Bach i Fina Masdéu.Lectura de fragments de "Contes de Vilaencanteri". Des de l'esquerra: Antònia Farré, Estel·la, Meritxell Blay.

 
Les autores dels contes, a l'espai dels Safareigs (Casal de les Dones).

Alguns dels il·lustradors.


Tots els qui han participat a "Contes de Vilaencanteri": en els textos i en les il·lustracions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada