dilluns, 4 d’abril del 2016

Crònica visual del booktrailer de "14 Vermuts"

Durant unes hores, Reusenques de Lletres vam convertir (2-4-2016) els carrers de Reus en un plató. Rodàvem el booktrailer de  14 vermuts, i tot plegat va anar així:
Ens vam trobar al Mercadal davant de la Casa Navàs ben d'hora, encara feia una miqueta de fred. Les primeres d'arribar-hi, d'esquerra a dreta: Núria Naval, Romana Ribé, Carme Andrade, M. Pilar López, M. Dolors Vallverdú i Àurea Bellera.

A dos quarts de deu vam començar a gravar els primers plànols al Mercadal; al començament estàvem una miqueta nervioses, per a totes el rodatge del booktrailer era una novetat.
Però sota les expertes ordres de l'equip de Mab's —encarregats de la realització del vídeo— tot va ser molt fàcil.

A la imatge: Ramon Masip i el seu equip.

Aquí podeu veure la Carme Andrade, la Isabel Martínez i la Pilar López esperant sentir: acció!

Les Reusenques de Lletres convertides en actrius i situades en diversos punts del Mercadal havien de trobar-se al bell mig de la plaça. L'escena es rodava des del terrat de la casa Pinyol.

Tot seguit, la filmació va continuar pel carrer Monterols i la plaça de Prim.

A la plaça de Prim, d'esquerra a dreta: Núria Naval, M. Pilar López, Ció Munté, Isabel Martínez, Romana Ribé, Dolors Buyó, Àurea Bellera, M. Dolors Vallverdú i Carme Andrade.

Les darreres escenes van tenir com a escenari el celler de Vermut Rofes. I va ser llavors quan el vermut, el protagonista dels relats, va aparèixer a la pel·lícula.

I, com no podia ser de cap altra manera, tot va acabar passat el migdia amb sabor de vermut i aroma de donzell.

El booktrailer és patrocinat per: Reus viu el vi, Celler De Muller, Vermuts Miró, Vermut Rofes i Vermut Yzaguirre. S'estrenarà el dia 7 d'abril durant la presentació del llibre 14 vermuts.

Reusenques de Lletres us convidem
a la presentació i volem donar les gràcies 
a tots els qui ho heu fet possible! 

Fotos: Victòria Rodrigo

1 comentari: