dijous, 15 d’octubre del 2015

Crònica gràfica de la presentació de Bibliorelats a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils

Cambrils, 14 d'octubre de 2015


La bibliotecària Rosana Andreu, amfitriona d'aquesta presentació, autora del relat El misatge, publicat a Bibliorelats; Antònia Farré, filòloga i professora de secundària, a càrrec de la qual corre la presentació del llibre; i Victòria Rodrigo,  bibliotecària, coordinadora de Reusenques de Lletres i impulsora del projecte «Bibliorelats» dins l'Any de les Biblioteques.

Rosana Andreu,  condueix l'acte de presentació.

Panorama de la sala en començar la presentació.


Victòria Rodrigo fa una breu dissertació sobre els dietaris de les bibliotecàries de les primeres dècades del segle XX.
Antònia Farré invita a llegir cadascun dels 24 relats del llibre col·lectiu emprant-ne fragments amb els quals confegeix un relat propi profund i emotiu (Descarregueu el text aquí).

Antònia Farré ha trobat, diu, el foradador de llibres d'un dels relats i, pel que sembla, l'home li ha facilitat un plec de retalls dels llibres foradats, que Farré reparteix entre els assistents per si els inspiren relats nous. (Podeu ampliar-lo a voluntat).


Rosa Fusté, directora de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils, parla de la seva vocació de bibliotecària, que ha exercit des de fa anys en aquesta biblioteca.

L'acte de presentació de Bibliorelats es clou amb la signatura de llibres i una copeta de cava oferta per la biblioteca.


Reusenques de Lletres agraïm l'acolliment
amb què ens han rebut les responsables de la
Biblioteca Pública Municipal de Cambrils.


Fotografies cedides per:
Carme Andrade
Fina Masdéu
Victòria Rodrigo
Rosana Andreu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada